Bygga skridskobana

Vi bygger din skridskobana eller hockeyrink

Vi är specialister på att bygga isbanor. Hockey, nöjesåkning, konståkning, curling – vi kan anlägga is för många olika syften.

Vi kan bygga din skridskobana oavsett om du vill ha naturis, konstfrusen is eller syntetisk is. Vi är erfarna specialister på att skräddarsy isbanor för villaträdgården, lekplatsen eller fritidsområdet, idrottsföreningen, skolgården eller bostadsrättsföreningen.

Är du intresserad av att bygga en skridskobana eller hockeyrink? Välkommen att kontakta oss, vi är erfarna experter på att anlägga is. Vi återkommer så snart möjligt med offertförslag och mer information.


bygga skridskobana

En isbana är ett riktigt lyft för grannskapet

När vintern kommer dyker också suget efter skridskoåkning upp för många. För visst är det en härlig känsla att glida omkring på isen eller dunka in ett slagskott på hockeyrinken. Med vår hjälp kan du få daglig tillgång till en skridskobana – vi kan hjälpa dig att anlägga en isbana.

Oavsett om det handlar om en fast hockeyrink eller en spontan isbana för längre eller kortare projekt så kan vi skräddarsy en lösning för dig.

Våra kompetenta medarbetare kan ta fram isbanor i olika storlekar för såväl inomhus- som utomhusbruk. Vi levererar sarger och stängsel och kan erbjuda rinkar godkända av det Internationella ishockeyförbundet, rinkar för semi-professionella, eller rinkar till dig som bara ska ha ett event, eller en övningsbana i trädgården. Vi tar fram skräddarsydda rinkar till företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Anlägga is - fasta isbanor och hockeyrinkar

Vi kan tillgodose våra kunder med de isytor de behöver, oavsett om det handlar om hockeyarenor eller större och mindre fasta isytor. Vi levererar även de tillbehör och den utrustning du behöver till ditt projekt, tack vara vårt samarbete med ledande leverantörer håller produkterna alltid högsta klass. Vi hjälper dig hela vägen från första mötet till en färdig skridskobana.

Mobila isbanor och hockeyrinkar

Är ditt företag i behov av en tillfällig isyta för det stora eller lilla eventet. Vi kan hjälpa dig att bygga mobil isbana eller hockeyrink med stor flexibilitet i både storlek och form. Med material från de bästa leverantörer kan vi erbjuda flexibla isytor för kortare och längre perioder.

Bygga isbana – naturis

Bygg en naturisbana i trädgården, på torget eller i parken och skapa en plats för sociala aktiviteter och träning under vintern. Detta ger fantastiska möjligheter till spontana aktiviteter för alla i grannskapet.

Med vår hjälp går det enkelt att anlägga en naturisbana som håller länge – även under milda vintrar. Våra isbanor går att bygga på lutande mark, skadar inte gräs eller andra underlag och är enkla att montera och demontera.

Bygga skridskobana – konstfruset

Vi kan även leverera konstfrusna isbanor som fungerar lika bra för hockey som nöjesåkning. Vi kan anpassa banan till dina specifika behov när det handlar om storlek, design på sargerna och konstruktionen. De mobila lösningarna är mycket populära och de ger möjlighet att använda ytan till andra saker än skridskoåkning under sommarhalvåret. Det går även att flytta isytan mellan olika lekparker, idrottsplatser och bostadsområden om det behövs.

Bygga hockeyrink – konstisbanor

Vi säljer dessutom isbanor med konstis som går att använda både inom- och utomhus. Mycket fördelaktigt då det inte behövs några kylaggregat eller vattenmängder för isen. En mycket fördelaktig lösning som ger en skridskoupplevelse som är snarlik den på naturis. Här kan du läsa mer om våra skridskobanor med konstis.

Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att bygga en perfekt skridskobana eller hockeyrink som passar just dina behov. Vi har installerat ett stort antal isbanor för genom åren och vet vilka varianter som passar bäst i olika sammanhang. Intresserad av referenser? Välkommen att höra av dig till oss.

Skridskobanor och hockeyrinkar med riktigt bra glid